Annons

Årets läsarbild 2011

Rickard Jonsson tog 2011 års läsarbild. Hans blixtnedslag över Gråen och Gipsön symboliserar på ett praktfullt sätt väderåret 2011. Bilden är tagen från hans takfönster varifrån han även bidrog med en häftig nyårsbild som blev årets sista veckobild.

Juryns hedersomnämnade

Annons
 

Jonas Stoltz tog tidigt under våren denna bild på Parkour-övningen. En skön ögonblicksbild i välkänd Landskronamiljö där man gärna vill se även nästa bildruta.

Med risk för påhopp för främjande av stadens ”borgmästare” kan vi trots detta inte bortse från Lennart Söderbergs försommarsköna skildring från Ven.
April var årets bästa månad och längs landsvägen kunde man köpa sig ett glas saft. En bild som gör oss glada.

Extra fina hedersomnämnadet

Felix Persson, 8 år fotograferade mamma Maria, eller rättare sagt hennes skugga, då de i augusti spelade äventyrsgolf på Borstahusens camping. Utan att känna till fotografens låga ålder eller att bilden var tagen med mammans mobil blev gästjurymedlem fotograf Thomas H Johnsson förtjust i bilden.
Här följer Thomas motivering till sin favoritbild.

”En bild där kreativiteten och flödar. Bilden skapar fler frågor än svar och min fantasi kommer igång. Visserligen har bilden kanske lite mer att önska ur ett tekniskt perspektiv, men det gör inget, har man bildseendet och lekfullheten, som Felix Persson bevisligen har, då kommer tekniken med tiden. En bild blir ofta mer spännande genom att gestalta mer och beskriva mindre. Det är precis det Felix Persson har gjort.”

Grattis Felix – titta förbi redaktionen så ska vi bjuda dig och familjen på bio.

Övriga pristagare ber vi att kontakta oss på redaktionen under kommande vecka så att vi kan stämma av hur era priser ska överlämnas.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser