Annons

Familjebråk urartade i skottlossning

Strax efter klockan fyra natten mot lördagen kallades ett flertal polispatruller till S:t Olofsgatan i Landskrona. Anledningen var att två familjer drabbats samman i ett större bråk. Det gick så långt att en man i 35-årsåldern till slut tog fram en pistol och sköt en något yngre man i vaden.
– Vi är väl bekanta med båda familjerna men kan i nuläget inte säga vad som ligger bakom bråket. Det finns dock många vittnen. Jag har ett hundratal sidor med vittnesmål framför mig och detta ska nu gås genom och utredas, säger Tomas Forsberg på krimjouren i Helsingborg. Någon misstänkt är dock inte gripen ännu.
Den skottskadade mannen fördes till sjukhus tillsammans med en 55-årig man som fått skador på huvudet efter ett slag.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser