Annons

Staden sponsrar BoIS med 250 000

Landskrona stad sponsrar Landskrona BoIS med en kvarts miljon kronor.
Det står nu klart att kommundirektör Stefan Johansson undertecknat ett samarbetsavtal med Landskrona BoIS som ger fotbollsklubben 250 000 kronor. För pengarna ska BoIS i motprestation ge namnreklam och PR-mässigt främja stadens goodwill. Vid avancemang till Allsvenskan 2013 förbinder sig Landskrona stad att betala ytterligare 25 000 kronor.

I stadens så kallade guldpartnerpaket ingår bland annat fem helårsabonnemang med kommunvapnet på sittplatsen, två platser i VIP-restaurangen inför varje hemmamatch med mat, arenareklam, kommunens stadsvapen på samtliga spelares shorts, vänster lår fram, samt ett matchvärdskap där staden tillsammans med ett företag exponeras lite mer än i vanliga fall under en av årets hemmamatcher.

Annons
 

Till de 250 000 kronorna tillkommer reklamskatt och kostnader för framställning av skyltar, underlag för annonser och annan reklamtryck, etcetera.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser