Annons

Nypremiär för Den stora Rådhuskuppen

I december hade Öresundsteatern tillsammans med en grupp från Omsorgsförvaltningens dagliga verksamhet premiär på föreställningen ”Den stora Rådhuskuppen”, en berättelse om hur ett antal tjuvar, trots en vaktstyrka på mellan 20 och 30 soldater från regementet, lyckas ta sig in i Rådhuset och stjäla stadskassekistorna. Föreställningen blev mycket uppskattad, så därför blir det nypremiär med fyra föreställningar i slutet av februari.
– Det var så härligt att se hur alla inblandade engagerade sig. Därför är vi jätteglada för att vi kan köra föreställningen igen, säger Per Ullberg, konstnärlig ledare och skådespelare på Öresundsteatern.
– Föreställningen ges i två akter. Den första akten utspelar sig, som sig bör, i självaste Rådhuset. I pausen bjuds publiken på soppa. Efter pausen tar vi ett helt nytt konstnärligt grepp och ger andra akten i form av film på Biohuset Maxim.

Nypremiären äger rum lördagen den 18 februari klockan 11.00. Övriga föreställningar går den 19, 25 och 26 februari.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser