Annons

Josefin tävlade i Miss Valentine

Josefine Olsson från Landskrona Kvinnliga GF har i helgen varit i Tartu i Estland för att tävla internationellt i en tävling som heter ”Miss Valentine”.

Tävlingen är en gigantisk tillställning med hur mycket gymnaster som helst, både i RG och en tävlingsform som kallas AGG – Estetisk gruppgymnastik lite fritt översatt.

Annons
 

Josefine Olsson åkte i torsdags tillsammans med Snezana Stoljarova som hjälper till lite i LKGF under sina studier till ”Master degree i idrottspsykologi”.

Snezana hjälper Josefine med mental träning inför tävling och därför passade det extra bra att de båda åkte tillsammans.
– Josefine körde lite darrigt i tunnband, helt OK i boll. I grenen käglor blev det två tapp och Josse var inte nöjd med sig själv. Bästa placering blev i boll där Josefine hamnade på 15:e plats i den knivskarpa konkurrensen från hela östeuropa, informerar Jenny Engdahl-Petersson.

Resan avslutades igår, måndag, med sightseeing i Tallinn tillsammans med Snezana som kommer just från Estland. Nu väntar några veckors tuff träning på hemmaplan innan det är dags för den prestigefyllda NM-tävlingen i Halmstad. Där för övrigt en gammal LKGF gymnast vid namn Johanna Bonow kommer att vara prisutdelare.
Det är i år nämligen 15 år sedan Johanna blev JNM mästarinna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser