Annons

Färgsabotage mot bilar och cyklar

Någon eller några tycker uppenbarligen att det där med färg är spännande. En bilägare som hade sitt fordon parkerat på Saluhallstorget upptäckte att någon hällt gul färg över hans bil och ytterligare tre fordon. Skadegörelsen ägde rum mellan måndag kväll och tisdag morgon.
Ungefär samtidigt passade någon på att hälla färg, denna gången en grön, över ett stort antal cyklar utanför en fastighet på Sankt Olofsgatan.
– När jag kom hem vid 2-tiden inatt så var allt ok men i morse när vi skulle iväg så var min sambos cykel helt nerkletad med färg och så var de flesta cyklarna utanför fastigheten, säger en av de boende.
Om de båda skadegörelserna har något samband är fortfarande oklart.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser