Annons

Landora segrade i Brahecupen

Lördagens iskyla och tidiga samling tycktes tagga Landoras P99:or riktigt ordentligt. På programmet stod Brahecupen i Kågeröd och med 16 minus utomhus var det även svalt inne i hallen. Landora hade två lag med sig och båda bjöd på värmande fotboll om än med blandade resultat.
Vårt lag blå hade spelövertag i stort sett i samtliga matcher men uddamålsförlusterna avlöste varandra. Bättre gick det för lag röd som stundtals briljerade i turneringen, säger tränare Tomas Mårtensson.

Efter fyra klara segrar var Landora Röd gruppsegrare. I semifinalen väntade Ramlösa Södra som inte hade mycket att sätta emot fotbollsmässigt.  Matchen slutade 5-1. I finalen väntade Svalöv.
– Det blev som vanligt när våra lag möts en trevlig match med bra spel där vi till slut kunde vinna med 4-2, berättar Tomas Mårtensson vars adepter därmed fick med sig ännu en buckla till prisskåpet. Hos vinnarna fanns även turneringens lirare i Johannes Prusky.
I vinnarlaget spelade dessutom Valdet Kelmendi, Max Mårtensson, Love Karlsson, David Stenblom, Johannes Sandholm, Melvin Rasmusson, Ted Weberg och Jonathan Jönsson.

Annons
 

På söndagen väntade sedan Romelecupen i Veberöd, en av Skånes största och mest klassiska cuper.
– Det blev en kanonhelg. Här bjöds killarna på tuffaste möjliga motstånd och kunde trots detta visa upp ett variationsrikt och snabbt spel. Segrar mot Klagshamn, Bjärred, Eslöv och Trelleborgs FF innebär att vi nu på söndag spelar semifinal mot arrangörsklubben Veberöd, avslutar Tomas Mårtensson och lovar att återkomma efter helgen och berätta hur det gick.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser