Annons

Viktig tävling för kampsportareDavid Dragicic, till höger på bilden, laddar inför ett spännande år. Foto: Privat

Landskrona Taekwondo Akademis elitutövare ska till helgen deltaga i Trelleborg Open, en internationell A-klass tävling som ger rankingpoäng till Europa- och världsrankingen. Eftersom det är Olympiskt sommar OS i London 2012 så är det övergripande senior och junior landslag som tävlar på årets Trellborg Open.
– För David Dragisic innebär det viktiga och förberedande matcher inför Junior-VM i Egypten i april. Vi har i vår viktklass på Trellborg Open samma motståndare som vi kommer att möta på JVM, just eftersom det är OS-, Senior- och Junior-VM i år så åker de flesta nationer med sina landslag till samtliga A-klass tävlingarna i Europa. Det är ett ypperligt tillfälle att se vart vi ligger till, säger Johan Berg för Landskrona Taekwondo Akademi.

David Dragicic slutade rankad som fyra i Europa 2011 då han bland annat kom på en fjärdeplats på Junior-EM i oktober.
– Nu har vi tränat hårt och slipat tekniken, så vi har alla möjligheter att knipa medalj i Egypten. Att vi dessutom får möjlighet att möta samma motstånd på hemmaplan är en jättefördel för oss.

Annons
 

I år har Landskrona Taekwondo Akademi fyra tävlande, samtliga rankade etta och tvåa i sina viktklasser och därför också ordinarie utövare eller reserver i det svenska landslaget. Det är Linus Valinder, David Dragisic, Kanokphon Warriwong och Daniel Dikmen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser