Annons

Ung jazz på teaterrestaurangen

På fredag klockan 18.30 arrangerar Kulturskolan i Landskrona en jazzkväll med unga musikanter på Landskrona teaterrestaurang. Den femte upplagan av ung jazz, som man valt att döpa till Blue notes, kommer att bjuda på allsköns svängig musik. Allt ifrån jazz till blues och soul. På scen får publiken möta ett axplock av kulturskolans instrumentalister och sångare. Kvällen gästas också två gamla kulturskoleelever som gått vidare med sitt musicerande. Saxofonisten Anton Krutov studerar numera på musikgymnasiet Heleneholm i Malmö. Basisten Albin Olsson studerar just nu på Skurups folkhögskola.
– Det är riktigt skoj att Anton och Albin vill medverka. Deras formkurva pekar stadigt uppåt och det är kul att få ta del av deras utveckling, säger Kulturskolans producent Peter Cemjack .
– Dessutom är grabbarna fina förebilder för våra yngre elever, avslutar han.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser