Annons

Blixt återvänder till Falcons

Förhoppningsvis slår Blixten till igen i idrottshallen. Falcons har nämligen idag gjort klart med en tidigare trotjänare, Tobias Blixt.

Efter att Falcons hemma i derbyt mot Malmö storspelade och vann har det gått riktigt knackigt. Fem raka serieförluster och respass ur DM mot 2-laget Södradal är facit. Efter gårdagens förlust mot Norrköpingslaget Åby med 8-4 är goda råd dyra. Falcons ligger precis med näsan ovanför nedflyttningsstrecket blott en poäng före Partille och Onyx och två före Skoghall. Stora förväntningar läggs därför på rutinerade Tobias Blixt som idag för fjärde gången återvänder till Landskronaklubben.

Annons
 

– Med Tobias återkomst i laget får vi inte bara en notorisk målskytt i truppen, utan också en kille som kan klubben, känner grabbarna i laget och dessutom känner för föreningen i stort, säger Falcons ordförande Peder Alberoth till klubbens hemsida.

Just Tobias Blixts rutin och erfarenhet hoppas man nu i Falcons ska ge hela klubben vitamininjektion inför slutspurten i Allsvenskan.
–  Det blir kanon med Tobias tillbaka i truppen. Vi har många duktiga, unga killar i laget, men vi är lite kort om folk och en vass avslutare som dessutom är högerskytt kommer definitivt att fylla en funktion för oss, säger tränare Patric Johansson till hemsidan.

Tobias Blixt som varit en flitig gäst på Falcons hemmamatcher tycker synd om killarna och är lite inne på att tabellen rent av ljuger något.
Laget förtjänar att ha fler poäng. De spelar en riktigt bra innebandy, men har haft lite otur med skador på en tunn trupp. Hoppas bara att jag nu kan hjälpa till att ta lite fler poäng och framför allt också att lyckas rädda kvar laget i Allsvenskan. Där förtjänar klubben och laget att vara, säger återvändaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser