Annons

Välkänd författare gästar stan

Tisdagen den 31 januari blir det åter författarbesök på besöker Landskrona stadsbibliotek som klockan 19.00 den dagen gästas av Lars Gustafsson.

Lars Gustafsson har svarat för ett mycket variationsrikt författarskap, där han sedan slutet av 50-talet publicerat en mängd böcker. Den sammanlagda utgivningen omfattar drygt ett 60-tal verk. Lars Gustafsson har alltsedan 60-talet varit flitigt engagerad i kultur- och samhällsdebatten. Under åren 1962-72 var han redaktör för BLM. Han var också litteraturkritiker, först i Expressen och från 1981 i Svenska Dagbladet. Lars Gustafsson har ofta vistats utomlands. 1970-72 bodde han i dåvarande Västberlin. Från 1982 bodde han sedan i Austin, Texas, där han tjänstgjorde som professor i filosofi och germanska språk vid University of Texas. Sedan 2006 är han åter bosatt i Sverige. Lars Gustafsson är en av våra internationellt mest kända författare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser