Annons

Ingen skadad vid dramatisk brandIngen kom till skada vid branden på Skolallén tidigt på lördagsmorgonen. Foto: Csaba Perlenberg (Bambuser)

Strax efter klockan 4 i lördags morse larmades brandkåren till Skolallén i centrala Landskrona. Vid första anropet fick de besked på att det kunde finnas människor kvar i lägenheten som brann men då de kom till platsen möttes de av en man och två barn som gjorde klart för brandmännen att det inte fanns någon kvar i lägenheten.
– Det blev lite dramatiskt ett tag eftersom trapphuset var rökfyllt och en del hyresgäster fick in rök i sina lägenheter. Därför evakuerade vi två våningar innan vi gick in i den aktuella lägenheten och släckte branden som var fullt utvecklad i vardagsrummet, säger Greger Edman som var styrkeledare på plats.
– Det var pojken som låg och sov i vardagsrummet som vaknade av att det var varmt. Han rusade upp och väckte sin pappa och syster och sedan tog dom sig ut.
Vad som orsakade branden är ännu inte klarlagt.
– Klart är dock att det är tur att ingen blev skadad. Vi har förstått att branden utvecklade sig snabbt, avslutar Greger Edman.

Csaba Perlenberg bevittnade branden och filmade förloppet via Bambuser. Se filmen här.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser