Annons

Årets första Frukostklubb

Tidigt imorgon bitti anordnar Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) årets första Frukostklubb på Landskrona teater. Temat är Nyfiken På, och där kommer man att vara nyfikna på allt från hur det är att få ett nytt liv till hur vi på bästa sätt kan effektivisera vår tid. Leif Axelsson är premiärtalare på Landskrona teater 2012 och han kommer att tala om hur det är att få ett extra liv. Efter en omfattande blodförgiftning förlorade han både armar och ben och han fick kämpa mot döden. Idag tar han för sig av vad livet kan erbjuda och han är just nu aktuell i Tv-programmet ”Mot alla odds” som visas på SVT.
– Vi är laddade för en ny termin på den vackra teatern. Vi ser fram emot att visa för ännu fler att Frukostklubben på Landskrona teater är ett bra forum för att knyta kontakter och bli inspirerad på, säger Helene Tigerström, projektledare på MiH.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser