Annons

Öppet hus hos Selmorna

Det kvinnliga företagsnätverket Selma har sparkat igång det nya verksamhetsåret. Kick-off hade man i torsdagskväll och redan kommande lördag , den 28 januari, bjuder man in allmänheten till ett öppet hus i Selmahuset på Viktoriagatan 7a i Landskrona.
– Vi har nu varit verksamma i ett år i huset och är väldigt glada att visionen om ett hus för kvinnliga företagare inom hälsa och utveckling har blivit verklighet, säger Selmahusets ägare Harriet Johansen, tillika ordförande i Selmaföreningen i Landskrona.

Under lördagen kommer husets företagare att mellan klockan 11-14 finnas på plats för att ge information om vårens aktiviteter, hålla kortare föredrag och demonstrationer om bland annat hudvård, mindfullness och tårtdekorering. Det erbjuds också möjlighet till barnfotografering, prova på akutcoaching med mera.
– Under våren kommer det att finns möjlighet att anmäla sig till bland annat yoga, makeuparrangemang, qigong, produktpresentationer, barnfotografering, samtalsterapi, hudvårdbehandlingar, massage, coaching, olika föredrag, meditation, fotokurs och tårtdekoreringkurs, avslutar Harriet Johansen och hälsar alla nyfikna välkomna att besöka Selmahuset.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser