Annons

Badbryggan tar ny form

Vid fritidnämndens möte förra veckan fick ledamöterna veta att badbryggan i Lill-Olas till vilken den finns anslaget fem miljoner kronor nu reviderats något.
– En förändring är att det bir som ett T längst ut på bryggan, säger nämndens ordförande Birgitta Persson (M).
– Det blir en spektakulär brygga, inte tu tal om annat. Detta är ett område vi vill utveckla. Bryggan kommer dessutom att kunna användas året runt om inte annat för att promenera ut på även vintertid. I det reviderade förslaget blir den dessutom något billigare än i det tidigare förslaget men lampor och det två planen finns kvar, intygar hon.
– Bedömningen just nu är att den ligger inom ramen på fem miljoner kronor,  men som vanligt, gäller det att avvakta den verkliga kostnaden vid upphandlingen, säger Tom Sörensson, utvecklingsstrateg på fritids- och kulturförvaltningen om bryggan där projekteringen pågår för fullt

Läs mer:
Fritidsnämnden positiv till bryggförslaget

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser