Annons

Politiska rockader

Som vi skrev nyligen hade vänsterpartisten Cecilia Mattsson för avsikt att hoppa av från sin plats som ledamot i kommunfullmäktige. Nu har detta officiellt skett sedan hon skickat in sin avsägelse till kommunen. Sedan nyåret hittar vi dessutom ett par andra politiker som valt att lämna sina poster. Socialdemokraterna Mirsad Lukacevic lämnar sitt uppdrag som ersättare i individ- och familjenämnden och Fatmir Azemi gör detsamma med uppdraget som ersättare i utbildningsnämnden. Även Stefan Olsson (SD) har lämnat in en avsägelse från uppdraget som ersättare i stadsbyggnadsnämnden. Att det skulle ha något att göra med turbulensen som varit kring Norra Borstahusen eller att han på annat sätt inte dragit jämt med nämndens ordförande Börje Andersson (-) förnekar han bestämt. – Nej, det finns inget sådant. Mona Andersson som sitter i individ- och familjenämnden kommer att hoppa av så jag går in och ersätter henne där, säger Stefan Olsson som kommer att fortsätta bevaka stadsbyggnadsfrågorna med stort intresse. – Frågorna kommer upp i såväl KSAU som i KS. Dessutom så sitter jag i huset och kan snabbt nå Per-Fredrik ( von Platen, stadsbyggnadschfef.) om jag har några frågor.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser