Annons

Tung helg för Falcons

Det blev en tung helg för Falcons. Först förlust borta mot Visby med 7-4 på Trettondagen därefter föll man i sudden mot Partille igår.

Det började annars som en fortsättning på derbyt mot Malmö.
Falcons tog ledningen efter blott 22 sekunder i gårdagens streckstridsmatch mot Partille och inspirationen höll i sig perioden ut. 3-0 inför andra perioden och publik såväl som hemmaspelare slumrade till så här andra söndagen samma helg. För även om gästerna visade sisu och knaprade in så trodde de flesta av de 284 åskådarna på plats i idrottshallen att det liksom var klart när Björn Lundvist snyggt spelade fram Viktor Andersson som gjorde 5-3 11.54 in i slutperioden.

Annons
 

Nu lät inte repliken vänta. 30 sekunder senare var det reducerat och trots uppmaningar från speakern så var det endast trötta applåder från hemmapubliken och Falcons kämpaglöd var som bortblåst. Allt gick långsamt.  16.32 kommer så 5-5 målet och även om Daniel Lind är på skottet så får målvakten retligt se bollen hamna i nät. 1.29 in i förlängningen kniper sedan Partille bonuspoängen fullt logiskt då gästerna helt enkelt ville mer än hemmalaget och hade tron på att det skulle gå.

Falcons parkerar nu på en nionde plats i tabellen strax ovanför nedflyttningsstrecket, fyra poäng före tian Partille.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser