Annons

Poesiutställning hos VäL

Under januari med start och vernissage den 9 januari kl. 18.00, kommer VäLs lokaler på Regeringsgatan 67 att prydas av dikter och noveller av landskronapoeten Håkan Barck.

Så här beskriver den 47-årige poeten sig själv och sitt diktande:
Tidigare fanns det ett tomrum i mitt liv. Jag hade ett behov av att utforska och fylla upp det. Att skriva dikter och noveller har gjort att jag mår psykiskt bättre. Samtidigt är det ett stort intresse som jag har. Jag skriver av mig tankar och känslor när de kommer ut på papper. När andra kan ta del av dem så slipper jag också bära dem själv.

Annons
 

Håkan Barck är initiativtagare till nätverket Ordkonst inom Riksförbundet för social och mental hälsa (RSMH) och har på egen hand gett ut två böcker, ”Antologi” och ”Ett frö i hjärtats djup”.

Mer om den ideella föreningen VäL (Vi är Landskrona) och poesiutställningen hittar du på http://viarlandskrona.wordpress.com/

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser