Annons

Inga fler turer till Köpenhamn i vinter

Efter några julturer mellan Landskrona och Köpenhamn kommer båten Jeppe att renoveras.
– Hon ska få nya motorer och kommer därför inte att kunna segla på några månader. Hon kommer att bli klar till början av maj då turerna mellan Köpenhamn och Ven drar igång, säger Magnus Anderson, VD på Ventrafiken. Det finns dock funderingar på några turer mellan Landskrona och Köpenhamn.
– Vi håller på att se om vi inte kan köra någon tur med påsktema. Det tror vi hade varit populärt men inget är spikat ännu, säger han vidare.

Det som ligger närmst till annars för Ventrafiken är invigningen av den nya terminalen på Skeppsbrokajen.
– Officiell invigning är satt till den 18 februari och vi hoppas då kunna bjuda på något trevligt. Vi har ett samarbete med eventkordionatorutbildningen på Tech Futurum och det är de som kommer att stå för det praktiska, avslöjar Magnus Anderson.

Annons
 

Det mesta av nästa års aktiviteter ligger dock fortfarande på planeringsstadiet.
– Mycket kommer att klarna under de första månaderna nästa år. Klart är dock att vi ska hitta på något kul i samband med Karnevalen men exakt vad det blir vet vi inte ännu och vad gäller övriga idéer så behåller vi de för oss själv tills vi har mer kött på benen, avslutar Magnus Anderson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser