Annons

Julen sjungs och dansas in på Rådhustorget

Som tidigare känt, firas Landskrona varje månad den 20:e med en flagghissning av ”600 års-flaggorna” utanför stadshuset och r ådhuset. Vid varje tillfälle som den 20:e infaller på en vardag så vigs tillfället av kommunfullmäktiges ordförande, Lennart Söderberg och till detta bjuds det på finstämd sång.

Den 20 december kommer Jörgensgårdens förskola, avdelning Bläckfisken att dansa in julen runt den stora granen på Rådhustorget och bjuda på sånger som ”I ett hus”, ”Midnatt råder”, ”Sockerbagarn”, ”Pepparkaksgubbar”, ”Julesnö” och ”Tänd ett ljus”.

Annons
 

Är du ledig på tisdag klockan 10.00 rekommendera Landskrona Direkt ett besök. Samling vid Rådhustrappan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser