Annons

Tröjauktion till förmån för Shaking Generation

Landskrona Falcons möter Malmö FBC i ett hett Skånederby kommande torsdag och i samband med detta slår föreningen ett slag i kampen mot Parkinsons. Rent av flera klubbslag, i en auktion på matchtröjor.
– Min pappa har sjukdomen som i mångt och mycket hamnat i fokus av att Rögles tidigare tränare Björn Hellkvist, också drabbats. Björn står bakom kampanjen Shaking Generation och vi har som målsättning att dra in en 60 000 – 70 000 kronor till kampanjen, säger Falcons sportchef Petri Manu.

Till mötet mot Malmö har Falcons tagit fram en specialdesignad matchtröja och redan nu kan man lägga bud på sin favoritspelares tröja vi förenings hemsida.
– Puma och Unihoc skänker tröjorna vilket gör att varenda en krona kommer oavkortat att gå till Shaking Generation.
Tillsammans med matchtröjan medföljer ett signerat idolkort på den spelare som burit den under derbyt. Klubben är också på jakt efter samarbetspartnerns som kan tänka sig att stödja med 1 kr/åskådare till Shaking Generation i kampen mot Parkinson.

Annons
 

Läs mer på: http://www.falcons.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser