Annons

Dagens tomte: Kaffehörnan

En riktig tomte kan man gott säga att han är bloggaren, Krister ”Kaffehörnan” Nilsson. När han kommer och hälsar på redaktionen under eftermiddagen har han en tjusigt inslagen present med sig och genom cellofanen skådar vi tre specialdesignade kaffemuggar (vad annars?) samt ett paket kaffe och lite godsaker.

Vad hände med den andre Tomten?
– Haha, en kuggfråga. Han blev på kanelen och gick vilse. Barnen väntade och väntade…

Vi har ställt frågan tidigare men vem anser du vara de tre vise männen?

 – Det måste vara kocken Poul (Lorenzen). Han har jag pratat mycket med. Han har dessutom promotat mig bra. Anneli på Marc är för härlig, så hon måste också tillhöra kategorin. En gång sponsrade hon en av mina tävlingar med ett par Dolce & Gabbana kalsonger, boxermodell, värda 400 spänn. Då kontaktade jag Bonde-Sussane – http://bondesusanne.se/ så vi körde tävlingen tillsammans. Det blev en trivsam tävling.
Avslutningsvis säger jag Linda på Housing. Hon är ödmjuk och en riktig värmespridare.

Annons
 

Det vankas Nightcap på lördag. Ska du gå?
– Här har vi en planeringsmiss. Det krockar med min födelsedag. Det håller inte. BBK får se till så att det inte upprepas i framtiden. Det är en trevlig tillställning som alltid är fullsmockad. Jag har varit där några gånger genom åren men i år blir det inte av.

Har du ett bra grötrim?
– Mandel och disk. Vill du ha smisk?

Vad serverar du till julkaffet?
– Jag är beroende av pepparkakor. Hittills har jag klämt i mig 14 burkar sedan i oktober. Det slår ingen. Hahaha…

Du är ju en vänlig själ som kommer upp här på redaktionen och visar din uppskattning. Vad önskar du dig själv i julklapp?
– En biljett till Mikael Wiehes spelning i Ystad i februari.

Avslutningsvis tänker du avge något nyårslöfte?
– Kalla det en ambition istället. 2010 var Ranelids år, 2011 Kungens, 2012 kan gärna få bli Kaffehörnans. Jag är exempelvis beredd om Let´s Dance snabbt behöver en ersättare. Jag misstänker att min popularitet och förmåga att stanna kvar i tävlingen motsvaras av Lasse Brandebys. När jag tänker efter kanske jag trots allt kan avge ett löfte.
– Under 2012 tänker jag mig att på bloggen publicera ”Kaffehörnan on Tour”. Jag tänker resa runt med Skånetrafiken till de mer svåråtkomliga hålorna i Skåne och bland annat klocka och kolla hur kommunikationerna fungerar. Jag uppmanar alla era läsare att gärna komma med tips på platser jag ska besöka framåt vårkanten. Jag tänker nämligen först låta snön smälta innan projektet påbörjas. Jag har egentligen bara ett kriterium och det är att det måste finnas ett café på orten. Hur skulle det annars se ut om jag i timmar drog rundor på byn.

Mer om Kaffehörna på http://kaffehornan.se/.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser