Annons

Julstämning på teatern

Annette Kumerle Lindwall och hennes sångelever ackompanjerade av 50/50 såg till att julstämningen infann sig på Landskrona teater i lördags.
I runda svängar fanns 25 elever på plats. Alla med vars en julsång i bagaget, så vacker att tårarna flödade från scen, samt från den i stort sett fullsatta salongen där föräldrar, anhöriga och inte minst målarnestor  Roy Evertsen fanns på plats.
– Annette tvingar mig hit och det gör hon rätt i. Pågarna och töserna är fantastiska, medgav85-åringen.

Annette Kumerle Lindwall är sångfågeln som på ett pedagogiskt och roligt vis delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till eleverna. För detta erhöll hon nyligen Landskrona stads kulturstipendium och det var i samband med detta hon också berättade att flera av hennes tidigare elever utbildat sig till psykologer (!).
Om så blir fallet med någon ur årets elevkull återstår och se men helt klart finns här sångtalang så det räcker och blir över.

Annons
 

Under kvällen agerade Annette Kumerle Lindwall både konferencier och sångsolist allt medan eldsjälen Anneli Heiskanen fanns i kulisserna, skötte insläpp och serverade pausfika.
Någon får fixa det administrativa  och det är bättre att Annette är på scen och jag  gör det andra, sa hon med ett brett leende på läpparna allt medan julsångerna avlöste varandra från scen.


Evelina Wennerholm…


Linn Ericsson…


Simon Tannus, Jannica Christensson, Caroline Rasmusson och Josefin Nilsson…


Annette Kumerle Lindwall peppar Emma Knutsson innan hennes uppträdande..


Matilda Lindvall, Jacob Lindvall och Alva Lindvall.


Clara Boström…


Sofia Lavin…


samt Lovisa Olsson och många fler sjöng så att det stod härliga till…

Från vår Webb-TV

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser