Annons

Dagens tomte: Jonas Ekelund

Jonas Ekeleund är en glad entreprenör med många järn i elden. Aktuell är han med en nyöppnad butik i centrum.

Du har precis öppnat en butik till i Landskrona, i centrala stan. Vad är målet?
– Att tillgodose Landskronas innerstad med god service och ett brett produktsortiment. Många kunder har haft svårt att ta sig ut till Infarten så då tyckte vi det var bättre att vi öppnade en butik till i City. Vi vill även vara med och hjälpa till att få fler att handla lokalt och att medverka på stadens olika event som Karnevalen med flera. Sen på sikt har vi en baktanke att man på Stadshuset får upp ögonen för oss och slutar handla utanför sin egna stad.

Annons
 

Det är väl inte alldeles omöjligt att läsplattan blir årets hårda klapp. Vilken blir årets mjuka?
– Ett snyggt & mjukt fodral eller väska till sin läsplatta kanske. Annars har vi en mycket fin SPA-korg som vi tänkt bundla med när man köper valfri dator eller läsplatta, då kan man ju be sin kära om en mjuk massage.

Bakas det till jul i det Ekelundska hemmet?
– Ja, med en 4-åring där hemma så är det full rulle alltid. Det kommer att bli mycket pepparkakor i alla dess former, sen är jag en hejare på omeletter om det nu räknas som bakning.

Vad är det absolut roligaste med julen?
– Att träffa alla vuxna människor som gör allt för sin familj för att det ska bli så bra som möjligt, men ibland önskar sig nog dem flesta en lugnare jul och att umgås med nära och kära. Det har blivit alldeles för mycket hysteri med julklappar och stress.

Varför bör man ha en riktig gran/plastgran?
– Vi kör med plastgran eftersom vi har två katter som är helt galna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser