Annons

Pedagog från Kulturskolan deltar i Melodifestivalen

Efter måndagens presskonferens i Stockholm så kan det konstateras att Kulturskolan i Landskrona kommer att vara representerad vid Melodifestivalen 2012. Närmare bestämt så är det Gilgameshorkesterns dirigent, pianopedagogen och sångaren, Michael Sideridis som blivit utvald att delta. Michaels bidrag ”Allting blir bra igen” kommer att delta i sista deltävlingen den 25/2 i Malmö. Melodin kommer att framföras av honom själv tillsammans med gruppen OPA.

 – Det är ju jättekul för Michael att han och OPA har lyckats kvalificera sig till Melodifestivalen. Samtidigt känns det nervöst mot den bakgrunden att Kulturskolan ska ge en stor konsert på teatern lördag 3/3. En konsert där det är tänkt att Sideridis ska dirigera vår 30-manna orkester. Det är samma kväll som man genomför ”Andra chansen” i Nyköping. Så vi hoppas naturligtvis att OPA går direkt till finalen. I annat fall får vi trolla fram en ersättare med en veckas varsel. Förvisso har vi kompetensen i huset men det kan bli en svettig process. Jag föreslår att landskronaborna ringer in och röstar på sin lokala melodifestivalrepresentant så kanske vi får se Michael med taktpinnen i hand på Landskrona teater den 3/3. Självklart håller både elever och personal tummarna för Michael och hans band, säger Peter Cemjack som är Kulturskolans producent

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser