Annons

Misstänkt för hot med kolsyrepistol

En 30-årig man greps på Östervångsplan i lördags efter att han hotat en person med en kolsyrepistol. Hotet ska ha föregåtts av bråk på ett tåg, ett bråk som sedan fortsatt på perrongen och med hotet som resultat. Ett flertal vittnen såg därefter den hotade försvinna i bil fån platsen och den misstänkte begav sig bort mot Lidl och påträffades där av polisen. Den misstänkte mannen berättade för polisen att han hade en kolsyrepistol samt en kniv i sin ryggsäck då han påträffades. Han påstår dock att han bara visat vapnet och inte hotat någon med det. Polisen vet ännu inte vem personen är som hamnade i bråk med den gripne som nu är misstänkt för grovt olaga hot och brott mot vapenlagen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser