Annons

Mazetti prisade årets Selma

Det var många som sökte sig till museet på torsdagskvällen för att delta i den tredje Selmadagen. Det var det kvinnliga företagarnätverket Selma som höll sin årliga sammankomst med föredrag och mingel

– Vi har haft två givande år tidigare och det var inget undantag då vi träffades på museet i år, sammanfattar föreningens ordförande Harriet Johansen efter att hon tillsammans med kvällens huvudgäst, författaren Katarina Mazetti delat ut diplom till Suzanne Örtegren som utsågs till Årets Selma för sitt engagemang i Bröstcancerföreningen Pärlan och Rosa Bandet 2011.
Motiiveringen lyder: ”Suzanne har under lång tid gjort en stor insats för att sätta fokus på bröstcancer, öka medvetenheten och kunskapen om sjukdomen samt samla in pengar till forskning och stöd för verksamhet för bröstcancerbehandlade. Med vänlighet och empati manar Suzanne på ett positivt sätt till allvar och eftertanke”.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser