Annons

Ivo Vazgec skrev på nytt BoiskontraktAvslutning idag med gåsafotboll

Lagom till träningsuppehållet blev det klart att höstens succémålvakt i Bois Ivo Vazgec spelar i Bois även nästa säsong.
– Vi är mycket nöjda med Ivos insats under de tre månader han spelade den gångna säsongen och det har hela tiden varit vårt mål att knyta upp honom även för nästa år, säger Mats Aronsson, sportchef i Bois på klubbens hemsida.
– Det är detta jag har siktat på hela tiden och några andra alternativ har aldrig varit aktuella. Jag trivs väldigt bra i Landskrona BoIS och är glad att få spela där även nästa år och hoppas att kunna fortsätta att spela bra, säger målvakten.

Noterbart är även att två spelare provtränat med Bois i veckan. Det är vänsterbacken Petter Lennartsson som närmast spelat i den norska andraligan samt Olympicmålvakten Johan Mårtensson som visat upp sig. Anledningen till att man ville titta på Johan Mårtensson är att Mirza Selimovic kan vara aktuellt för en flytt till Malmö FF.

Annons
 

Idag avslutar a-truppen höstsäsongen genom att spela gåsafotboll. Detta gör man tillsammans med ett helt gäng före detta lirare.
– Det ska bli fantastiskt roligt. Jag har samlat ihop ett bra gäng, säger Bois före detta tränare Patrik Johansson och nämner namn som Kalle Lindgren, Mats Andersson, Rickard Dahan, Olof Andersson, Tomas Gustafsson, Marcus Ekheim, Claes Cronqvist, Mats Lindblad, Magnus Kjellsson, Billy Magnusson, Christian Andersson, Magnus och Jörgen Hegdal, Mats Aronsson och Mats I Svensson. Den som vill se gåsafotbollen ska bege sig till konstgräset på IP klockan 17.30.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser