Annons

Falcons ungdomar bjöd på spelglädje

Vi noterar att Falcons ungdomsavdelning firade triumfer i GA-hallen i söndags.
Först ut var klubbens 12-årigangar som i år tagit ytterligare ett steg i sin utveckling och efter 5-4 segern mot Frosta IBF toppar obesegrade ”Muttas pågar” serien efter sex raka segrar.

Dagens lilla skräll svarade annars klubben F12-lag för när man i en dramatisk tillställning besegrade Örkelljunga med 7-4. Laget som är nytt för året har endast fem spelare födda 1999 och resten fylls på med 00-02:or.
Tjejerna kämpar på fantastiskt bra och var verkligen värda att få känna på en seger, säger lagets tränare Maria Andersson.
– Senast i Höganäs låg de under med stora siffror efter första perioden men gav sig aldrig och spelade nästintill jämt i de avslutande två perioderna.

Annons
 

Falcons F14 tog sig an Trelleborgarna i Palmstaden IK och kunde med  kämpaglöd, snabbhet  och ett bra passningsspel vinna med 4-0. 
Bäst för dagen var Malin Wiik som gjorde sin första match som center i F14. Annars gör vi en homogen insats. Spikar igen bakåt, och kommer till avslut framåt, säger lagets tränare Stefan Jönsson och avslutar med en uppmaning.
– Välkomna ut och se Falcons F14 spela ungdoms SM (Newbody Cup) den 26/11 i idrottshallen.  8.30 mot Helsingborg, och 11.30 mot Engelholm.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser