Annons

Oavgjort för Falcons

Landskrona Falcons fick med sig en viktig poäng i bortamatchen mot Fagerhult Habo i den åttonde omgången i Allsvenskan södra.

Efter en mållös förlängning slutade matchen 2-2 efter det att Falcons haft ledningen med 0-2 inför slutakten.

Annons
 

Båda lagen hade chanser till fler mål men med två storspelande målvakter höll siffrorna nere. Mycket riktigt blev också Daniel Lind utsedd till Falcons bästa spelare för dagen.

Fagerhult är svårspelade och med förra säsongen storförlust i Habo Sporthall där hemmalaget vann med 12-6 i åtanke, så är ju ett oavgjort resultat och 1 poäng med i bussen hem helt ok.
Vi tar alla tre poängen hemma mot Östra (Jönköping) på lördag istället”, hälsar den tillfälligt hemvändande Viktor Andersson som i helgen passat på att bli bortskämd med god hemlagad mat hemma på mammas gata.

Den som inte kan vänta till lördag för att få sig lite innebandy till livs kan redan ikväll bege sig till GA-hallen då super-seriefavoriten FBC Engelholm gästar Falcons damer.
Det var ett tag sedan vi matchade och det är klart att man känner av lite nervositet när serieledarena kommer på besök. Men det är precis så det ska vara, säger Maria Andersson och hoppas på ett fint stöd från läktarhåll.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser