Annons

Frågestund om Nyströms avsked i fullmäktige

I fredags hade Göran Nyström sin sista arbetsdag som vd för Landskrona stugby- och camping AB. Göran Nyström fick i oktober under uppmärksammade former sparken från uppdraget och någon ny vd är ännu inte utsedd.
Vid kvällens fullmäktige kanske uppsägningen kan få sin förklaring när oppositionsråd Niklas Karlsson (S) i en interpellation ställt fem frågor till kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP) med den spetsiga rubriken ”Går partibok före kompetens?

Ventrafikens vd, Magnus Anderson, har tidigare för Landskrona Direkt bekräftat att han tillfrågats hur han ställer sig till att även leda stugbyn men i dagsläget är alltså ännu inget klart på den posten.

Annons
 

–  Vi har ännu inte bestämt oss utan vi avvaktar tillsvidare enligt beslut i styrelsen torsdagen den 17 november, säger bolagets styrelseordförande Bo Lundgren (FP) som är den som  tillsvidare sköter driften.

Läs mer: Göran Nyström talar ut

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser