Annons

25-årsjubileum skjuts fram

Divertimentos sångshow 2012 på Landskrona Teater är inställd.
Premiär för sångkören Divertimentos traditionella  sångshow skulle varit den 4:e februari 2012 och planen var att ge fem föreställningar under loppet av två helger.
Det skulle blivit 25-årsjubileum för Divertimento på Landskrona Teater och 30-årsjubileum för kören totalt, meddelar Ted Svedenborn och förklarar att bakgrunden till beslutet är att körens dirigent, Minnamaria Svedebring, fick besvär med sin hals och kände att hon inte kunde leda Divertimento musikaliskt på det sätt som krävs:
Hon  bad oss att finna en ersättare. Arbetet med att hitta en ny dirigent har tyvärr tagit betydligt längre tid än vi hoppades på. En ny dirigent har nu engagerats, men dock i ett väldigt sent skede. Det återstår för mycket arbete på allt för kort tid för att vi ska kunna genomföra vår sångshow med den kvalitet vi eftersträvar, menar Ted Svedenborn och han och hela kören  hoppas på förståelse för den uppkomna situationen.

Divertimento tar istället sikte på vårkonsert under jubileumsåret 2013.
 Inför Sångshow 2013 är vi och Kjell Edstrands orkester tillbaka igen. Vi hoppas då på ett återseende och en ny chans att fira 25-årsjubileum på Landskrona Teater i månadsskiftet januari/februari, avslutar Ted Svedenborn.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser