Annons

Juletider i kyrkan

Med fem veckor till jul börjar man i Landskrona församling så smått förbereda sig för högtiden. På söndag är det julbasar i  Härslövs församlingshem kl. 11.00. Dagen innan, det vill säga, på lördagen blir det ljusstöpning och julpyssel i Härslövs församlingshem och gamla brandstationen kl. 10.00 – 16.00.

Onsdagen den 7 december kl 19.000 kommer sedan sånggruppen Vocal Six till Sofia Albertina kyrka och ger en julkonsert.
Medverkande här är också  församlingens körer och musiker:
Rör i Kör, Härslövs barn- och mellankör, Spirit och Johanneskören.
Förköp av biljetter gör påfFörsamlingsexpeditionen på Artillerigatan 4.

Annons
 

Vocal Six bildades 1988 i Helsingborg. De sex ursprungsmedlemmarna började sjunga ihop i skolan, och fortsatte sedan till bland annat studier vid Musikhögskolan i Malmö. Gruppen har sedan starten uppträtt på ett stort antal scener och festivaler i Sverige och utomlands, i TV och radio, gett oräkneliga workshopar, samt gett ut sex CD-skivor.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser