Annons

Snäckorna tillbaka på äldreboende

I höst återupptar Kulturskolan i Landskrona sitt utbyte med Omsorgsförvaltningens äldreboenden. Under fem fredagar mellan 28/10 och 2/12 kommer skolans kammarensemble Snäckorna att gästa lika många äldreboende och framföra olika musikstycken för violin och flöjt.

Senast ensemblen gästade stadens seniormedborgare var våren 2010.
Vår lilla vårturné 2010 rönte sådan uppskattning att vi åter erbjöd oss att komma och spela. Samtidigt som de boende får sig en musikstund till livs så ger ju live-situationen våra elever erfarenhet av att spela inför publik. Barnen får en bra bild av glädjen i att sprida musik vilket ger dem drivkraft att utveckla sitt musicerande. Dessutom känns det tillfredställande att erbjuda den här målgruppen musikunderhållning. Många av de boende har inte möjlighet att ta del av levande musik ute i staden , säger Peter Cemjack, producent på Kulturskolan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser