Annons

Liten Antikrunda på museet

På torsdag den 10/11 kl. 18.30 kommer Joakim Bengtsson (känd från Antikrundan) från Helsingborgs Auktionsverk till Landskrona museum.

Kanske har du något föremål där hemma som du alltid undrat över vad det är eller hur gammalt det är. Ta chansen och ta med dig det den här kvällen och låt Joakim ge svar på dina frågor. Dessutom kan han berätta hur du bäst ska ta hand om föremålet.

Annons
 

Joakim Bengtsson är en färgstark person, som gärna pratar om antikviteter och har en gedigen kunskap inom antikområdet. Han inleder kvällen med att berätta om hur antikvärlden ser ut just nu och allmänt om sin syn på antikviteter och hur man ska använda sina äldre föremål.
Själv går han mer efter lust än värde när han köper antikviteter.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser