Annons

Spöktimmen närmar sig

– Nästan dagligen, året runt, mycket tidigt på morgonen vandrar jag från stan ut och rundar Sundvik, berättar Jan-Erik Mattsson.
– Ofta tar jag då den ibland kanske lite osäkra vägen via stenarna nedanför Sandbergen. Häromdagen, då dimman låg mycket tät, uppenbarade sig plötsligt den här figuren, efter det jag rundat ett av forten. Visst gnuggade jag mig i ögonen för att se vad det var som stod där i strandkanten. En häxa på rymmen? Ett konstverk i sig. I dessa spöktider får man vara på sin vakt.

Tack till Jan-Erik Mattsson och vi uppmanar samtidigt andra läsare att göra som honom. Skicka gärna bilder och en text om dina iakttagelser i och kring Landskrona. Mejla redaktionen på info@landskronadirekt.com.


Foto: Jan-Erik Mattsson

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser