Annons

Spökena intar centrum

För sjunde året i rad är det dags för populära Spökafton i Landskrona. Imorgon kväll gäller det att vara extra vaksam när man går på stan från klockan 18-21.
Spökafton är ett evenemang som fått fäste i staden och lockar varje år ut massvis med folk. Som vanligt infaller Spökafton vecka 44 i samband med skolornas höstlov och halloween. Syftet med Spökafton är att stärka handeln i city denna tidpunkt på året och samtidigt erbjuda olika spöklika familjeaktiviteter denna höstlovskväll.
För besökarna i city väntar förutom kvällsöppna butiker även upplevelser och aktiviteter som ”Gastar på stan”. Populära och återkommande aktiviteter från tidigare år är barnens eget spöktåg, spökgränden, spöktur i häst och vagn med Brocken, ansiktsmålning, och spökberättartältet. Även Landskronas skolor, dagis och fritids aktiveras i en utställning genom att tillverka egna spöken som ställs ut på Rådhustorget där allmänheten kan rösta under kvällen.
Som nämnt så riktar sig Spökafton till alla, främst familjer, barn och ungdomar och engagerar också skolor, dagis och föreningar som även i år lär locka ut massor med folk på stan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser