Annons

Kulturskolan framträdde på Glostrups kulturnatt

Lördagen 29/10 framträdde Kulturskolan i Landskrona med Gilgameshorkestern i Glostrup. Inom ramen för vänortens kulturnatt reste ett 30-tal taggade musikanter med buss till den danska kommunen. I Glostrups Idrottshall framfördes ett program med en bred spännvidd av skolans symfoniska orkester. I vanlig ordning levererades många smäktande toner.
– En eloge till Glostrup musikskola som hade förberett vår ankomst på bästa sätt, säger Kulturskolans producent Peter Cemjack.

– Ungdomarna i orkestern gjorde väldigt bra ifrån sig och det känns ju bra då vi inte bara representerade vår skola utan även Landskrona stad.

Eleverna fick en spännande upplevelse och det är bra inför framtiden. Jag vill också rikta ett stort tack till Bashkim Jashari, som ingår i kulturskolans stöd- och föräldraförening (RUMLa), för hans insats i lördags, avslutar Peter Cemjack.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser