Annons

Äventyr i designvärlden

På temat ”Äventyr i designvärlden” samtalar ikväll syskonen Karin och Erik Lundh från det småländska möbelföretaget Källemo om bedömningar och beslut kring att ta fram en ny möbelmodell. Det hela sker på Landskrona konsthall med start klockan 18.30.
– Under tre onsdagskvällar i samband med den nu pågående utställningen Konstoform arrangerar vi spännande och förhoppningsvis mycket intressanta föredrag, säger Mia Widell, ordförande i Landskrona konstförening.
Nästa onsdag gästas vi av formgivaren Mats Theselius och den 23 november kommer arkitekten Johan Linton att berätta om tillkomsten av vilfåtöljen Caravaggio, vilken även den finns med på utställningen vi nu visar i konsthallen.

Övriga onsdagskvällarna under utställningsperioden visas som vanligt konstfilmer. Föredragen kostar 100 kronor om man inte är medlem i konstföreningen och 50 kronor om man är det. I priset ingår fika.

Annons
 

Utställningen Konstoform invigdes i lördags och har redan rönt stort intresse.
– I lördags som söndags hade vi drygt 400 personer som tittade på utställningen och intresset håller i sig, säger Mia Widell som kläckte idén till vad som troligtvis kommer at bli årets mest välbesökta utställning i Landskrona.

Konstoform är öppen tisdagar 13–17, onsdagar 15–20 och torsdagar–söndagar 13–17 och visas fram till och med den 11 december.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser