Annons

Misstänkt granat orsakade avspärrningar

Vid 13-tiden på tisdagen kom en man in på polishuset i Landskrona med, vad man misstänker vara, en granat. Mannen ombads genast att ställa föremålet ifrån sig och därefter evakuerades hela polishuset. Dessutom spärrades gatorna runt huset av och de som befann sig i de intilliggande butikerna fick lämna platsen.
– Mannen som kom in på stationen höll på att tömma en lägenhet då han fann den misstänkta granaten. Det enda han kunde komma på var att ta den till polisen och på den vägen är det, säger polisen Rickard Gartér, som vaktar vid avspärrningen vid Rådhustorget.
– Vi har tillkallat bombgruppen och så får de avgöra vad som händer härnäst.
Något senare fick bombgruppen ut den misstänkta granaten och strax efter klockan 14 kunde polisen häva avspärrningarna. Om det är en granat eller ej får undersökningen av den samma berätta.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser