Annons

Domarjävel!!

Att på bråkdelar av en sekund bedöma en situation och utifrån denna bedömning fatta ett korrekt beslut är en grannlaga uppgift i sig. Att det sedan finns 22 fotbollsspelare på planen, engagerade tränare och avbytare samt tusentals åskådare på läktarna som ofta har synpunkter på domsluten gör inte uppgiften lättare. Hur bär man sig åt för att lösa detta? Svaret får den som besöker  Pumphusets konsthall nästa tisdag då Borstahusens museiförenings föreläsningsserie gästas av Landskronas elitdomare Daniel Stålhammar.

Tisdagen den 8 november kl 1900 är det som sagt dags och som vanligt kostar det 40 kronor för medlemmar och 60 för övriga att lyssna till föredragshållaren.

Annons
 

I väntan på föredraget kan det passa bra att läsa in sig på en tidigare längre intervju vi gjort med Daniel Stålhammar här på Direkten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser