Annons

VM-brons till Marcus Olsson

– Tyvärr bar det sig inte hela vägen fram, säger förbundskapten Tony Berglund som i fredags fick se sin adept och klubbkamrat från Landskrona,  Marcus Olsson förlora sin semifinal i VM i kickboxning i Makedonien.
 Marcus gjorde en riktig kämpainsats och krigade verkligen för en finalplats, säger Tony Berglund och för alla som följde matchen via förbundets direktsändning, kunde man se en ganska rörig match som drabbades av strul med tekniken i början av tredje ronden.
Poängräkningen sköts elektroniskt och de blev tvungna att starta om systemet. Detta innebar ett avbrott i matchen vilket tyvärr var till iranierns fördel då han var mycket tröttare än Marcus. Hade inte detta skett hade kanske slutresultatet blivit annorlunda, spekulerar förbundskaptenen, inte utan att besvikelsen lyser igenom.
– Vi är missnöjda med hur matchen flöt men fantastiskt nöjda med Marcus prestation här på VM, och ett VM brons är inte så illa pinkat, avslutar Tony Berglund.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser