Annons

Litterärt gästabud med Augustpristagare

Nu släpps biljetterna till årets Litterära gästabud. Den 18 november på Landskrona stadsbibliotek  kan du sätta dig vid dukade bord och lyssna till årets gästande författare Gunilla Linn Persson och Niklas Rådström.

Gunilla Linn Persson har skrivit sedan 1989 – böcker, artiklar, pjäser och tevemanus. Skuggorna bakom oss, Människor i högt gräs, Smultronfälten, Livstecken och Vännen är exempel på böcker skrivna av Gunilla Linn Persson. Hon har också blivit känd genom teveserien Skärgårdsdoktorn, vars manus hon tillsammans med Lars Bill Lundholm står bakom.

Annons
 

Niklas Rådström har skrivit sedan 1975 – diktsamlingar, romaner, essäer, dramatik och manus för film. 1992 tilldelades Niklas Rådström Augustpriset för romanen Medan tiden tänker på annat.

Moderator för Litterärt gästabud är Lars Bertil Owe från Bibliotekets Vänner.
Förköp  som görs på stadsbiblioteket. Går loss på 150 kr. I priset ingår landgång och dryck.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser