Annons

Besked om Saluhallen dröjer

I höst skulle Intresseföreningen för Saluhall i Landskrona presentera en förstudie som behandlar möjligheterna att öppna upp en saluhall i staden. Nu ser det dock ut att dröja då förstudien inte är klar.
– Den är inte riktigt färdig men den ska officiellt vara det i januari eller februari, säger projektets ordförande Ulla Noring Lindahl.

Någon lokal har man inte heller hittat ännu men det finns flera förslag som man tittar på. Ett av de förslagen är den gamla saluhallen där bland annat Kulturskolan och en verkstad tillhörande Landskrona Motorklubb finns idag.
– Ja, tankarna finns men det är inget som är bestämt ännu, säger Ulla Noring Lindahl.
Målet med saluhallen är att sälja närproducerade och ekologiska matvaror men även spännande, internationella produkter. Den ska också inhysa bland annat en restaurang, ett café och ett bageri. Det finns även planer på att ha konferensverksamhet och olika matevenemang som till exempel gästkockar och föredrag i saluhallen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser