Annons

Marcus Olsson direkt till VM-kvarten

Svenska Landslaget i kickboxning landade i Makedonien under söndagen.
– Den dagen bestod av registrering och invägning, hälsar Tony Berglund, förbundskapten samt huvudinstruktör i Landskrona Kickboxningsförening.

Landskronas representant Marcus Olsson kommer att tävla i -74kg klassen och efter att lottningen genomfördes under gårdagskvällen står det klart att han får stå över första omgången och går in direkt i kvartsfinalen där antingen en boxare från Azerbaijan eller Tajikistan kommer att stå för motståndet.

Annons
 

Tävlingen drar igång under eftermiddagen idag men Marcus kommer antagligen inte starta förrän under onsdagen. Men en hel del utav Sveriges andra fighters kommer att vara uppe i ringen redan under tisdagen. Sverige har en trupp på 16 personer.
Detta VM är det största som har hållts i historien med över 800 deltagare från cirka 60 nationer. Jag ska försöka hålla er uppdaterad hur det går löpande, lovar Tony Berglund.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser