Annons

Serienykomlingen för svåra för Falcons

I lördags spelade Landskrona Falcons sin femte match för säsongen i Allsvenskan Södra och man åkte på en tung förlust med 12-6 mot nykomlingarna Åby IBK. 613 personer hade tagit sig till idrottshallen och det var säsongens bästa publiksiffra hittills. De fick se ett Falcons som började bra och tog ledningen på straff genom Joakim Larsen efter ungefär åtta minuter. Efter det tog Åby över och var väldigt effektiva matchen igenom, speciellt i sista perioden då dom gjorde sju mål.
– Ja, dom fortsätter spela sitt spel vilket vi också sett på video inför den här matchen men likväl så går vi på den här smällen. Vi vill så gärna bygga vårt spel hela vägen bakifrån och upp till avslut och det är inte lätt att helt plötsligt slå om och köra snabba långa uppspel som vi hade behövt i den här matchen, säger Falcons tränare Patric Johansson till klubbens hemsida.
Nästa helg väntar ännu en svår match för Falcons då man åker till Karlstad för att möta serieledarna Karlstad IBF.


Stundtals var det småirriterat på plan. Foto: Ulf Bjarke.


Men det var inget snack. Åby var snabbare, skickligare och effektivare.
Foto: Ulf Bjarke.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser