Annons

Intensiv helg för Lejonet

IF Lejonet har haft full upp i helgen då man har spelat två seriematcher i division 3. I fredags åkte man till Köpenhamn för att möta Köpenhamns SF. Lejonet utklassade sina motståndare med hela 11-1 och det var stor klasskillnad mellan lagen.

Igår tog man emot Trelleborg i Karlslundshallen inför 131 åskådare och förlorade med 4-6. Trelleborg började matchen väldigt bra och ledde med 0-3 efter första perioden. Till andra perioden kommer Lejonet ut som ett helt nytt lag och har efter knappt åtta minuter gjort tre mål och hämtat upp underläget. Trelleborg gör dock 3-4 i slutet av perioden efter att Lejonet fått en tveksam utvisning mot sig.
2.37 in i sista perioden utökar Trelleborg sin ledning till 3-5. Det resultatet står sig fram till att Lejonet efter 16.37 tar ut sin målvakt, vilket resulterar i att man ungefär en minut senare får in reduceringen. I sista minuten tar Lejonet återigen ut målvakten i jakten på kvittering men då sätter Trelleborg 4-6 i tomt mål.
Lejonet gör trots förlusten en riktigt bra match med tanke på att man hade fyra nyckelspelare på skadelistan. Man får nu ladda om inför nästa hemmamatch mot Malmö Kryptonics IK på söndag klockan 17.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser