Annons

Helgens kval i dur och moll

I helgen spelade Häljarps IF och Asmundtorps IF sina avgörande kvalmatcher och därmed är det slutspelat för denna säsong för alla Landskronas herrlag i fotboll. Båda lagen kvalade för att hålla sig kvar i division 4 men gick in i matcherna med helt olika förutsättningar.

Häljarp hade 1-1 med sig från bortamatchen mot Hanaskogs IS och skulle därför klara sig på 0-0 på grund av fler mål på bortaplan. Asmundtorp hade en betydligt svårare uppgift framför sig då man var tvungna att vinna och hämta upp fyra mål efter en tung förlust med 5-1 på bortaplan mot FK Bosna i första mötet. Det var Häljarp som klarade sig bäst då man vann sin match med 2-1 och får därför spela vidare i fyran även nästa säsong. För Asmundtorp blev det återigen förlust, denna match med 5-2, och man får nu inrikta sig på spel i division 5 nästa säsong.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser