Annons

Hela Strand blir klinik

I april 2010 fick Citadellkliniken HB ta över även arrendet för själva restaurangdelen på Strandpaviljongen. Meningen var då att dessa skulle hålla en del av restaurangen samt uteserveringen öppen för allmänheten medan en del skulle göras om för bolagets verksamhet inom estetisk plastikkirurgi.
Två somrar senare har ännu inget kaffe serverats vid sundets bästa uteservering och nu talar mycket för att åtminstone allmänheten har ätit och fikat färdigt på Strandpaviljongen.
– En överenskommelse har i dagarna träffats med Citadellkliniken HB om fortsatt utveckling av fastigheten för deras verksamhet, säger Benny Ahnelöv tillförordnad förvaltningschef för servicekontoret och menar att det högst troligt innebär att någon allmän restaurang eller kafeteria  inte längre är på tal.

Utredningar och projektering är tänkt att starta mitten av november för att och vara klart under mars 2012. Därefter skall investeringsbeslut tas och eventuella byggnadsarbeten påbörjas, avslutar Benny Ahnelöv.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser