Annons

Brons för David Dragisic’ i Serbian Open

David Dragisic’ från Landskrona Taekwondo Akademi tävlade i helgen i Serbian Open i Belgrad. Resultatet blev en bronsmedalj efter förlust mot en kroatisk motståndare i semifinalen. David gjorde en bra match men förlorade efter att ha blivit tilldelad några oturliga varningar vilket ledde till att hans motståndare fick extrapoäng.
Nu väntar ett läger i Tyskland nästa vecka för David Dragisic’. Efter det åker han och tränaren Johan Berg till Zagreb för att delta i Croatia Open och avslutar sedan 2011 med SM i Skellefteå.
– Vi har siktet inställt på junior-VM i Egypten i april så det blir ingen vila utan fullt ös. Vi lägger allt krut på stora A-klasstävlingar ute i Europa, tävlingar som ger europeisk- och världsranking poäng, säger tränare Johan Berg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser